Zelfleiderschap als sleutel tot een succesvolle organisatie!

HubSpot Video

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte

over de laatste nieuwtjes van zelfleiderschap!

 

Een medewerker die over voldoende zelfleiderschap beschikt, kan zichzelf op een positieve manier beïnvloeden en motiveren om succesvol te zijn. Dit zorgt voor werkgeluk én goede output. De medewerker floreert en de organisatie plukt daar ook de vruchten van.

Werken aan de 3 pijlers van Zelfleiderschap

 Beter presterende medewerkers door verhoogde zelfkennis

 Binding van medewerkers door in hun ontwikkeling en werkplezier te investeren

 Het efficiënter behalen van bedrijfsdoelen door hogere motivatie en focus

 Een lager ziekteverzuim door verhoogd werkplezier

  Een meer coachende rol voor managers 

Werken aan de 3 pijlers van Zelfleiderschap

Ontwerp_zonder_titel__99_-removebg-preview

Aangenaam werken
De werkomgeving en het werk zelf plezierig en zingevend maken. De scan en het rapportage geven inzicht in hoe de werkomgeving en de invulling van het werk het zelfleiderschap momenteel beïnvloeden. Met het werkboek wordt duidelijk hoe de specifieke medewerker deze pijler het beste in kan richten om met plezier te presteren.

Constructief denken
De manier waarop we denken en tegen onszelf praten. Na de scan en het persoonlijke rapport zoomen medewerkers in op hoe zij zichzelf wel of niet motiveren en vooruit helpen. Het werkboek leert hen een constructieve manier van denken en het effect van een positieve mindset. 

Gedrag
De juiste doelen stellen, zichzelf monitoren en belonen of streng zijn wanneer nodig. Medewerkers verkrijgen door de scan en rapportage inzicht in hun eigen gedrag en wat dit voor effect heeft. Met het werkboek leren zij vervolgens hoe ze prioriteiten kunnen stellen, deze te bespreken en met het juiste gedrag waar te maken. 

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte

over de laatste nieuwtjes van zelfleiderschap!